Hlavní navigace

Společnost Auriga Systems pořádá IT Security Meeting

8. 3. 2012

Sdílet

 Autor: © Andrea Danti - Fotolia.com
Společnost Auriga Systems pořádá dne 21.3.2012, od 9:00 hod. v Konferenčním centru City, Na Strži 1702/65, Praha 4, IT Security Meeting spojený s prezentací novinek a unikátních technologií v oblasti IT Security.

Akce je pořádána ve spolupráci s dodavateli bezpečnostních řešení AdvaICT, McAfee a NitroSecurity. Prezentace bude zaměřena na vybrané technologie pro monitoring síťového provozu, zabezpečení databázových serverů a virtuálního prostředí, prosazení shody na koncových zařízeních (Policy Enforcer, Network Access Control, File Integrity Monitoring, Mobility Management) a systém pro sběr a vyhodnocení systémových a bezpečnostních událostí (SIEM).

Místo: Konferenční centrum City, Na Strži 1702/65, Praha 4

Termín: 21.3.2012, od 9:00 hod.


Akce je po registraci na adrese obchod@aurigasystems.cz a následném potvrzení registrace zdarma. Bližší informace je možné získat také na čísle 725 107 513.

Společnost Auriga Systems poskytuje profesionální řešení a služby, které se opírají o spolupráci s předními dodavateli bezpečnostních technologií na trhu, jako jsou McAfee, ESET, F-Secure, AdvaICT, GFI, Symantec, Kaspersky a další.

Byl pro vás článek přínosný?