Hlavní navigace

Symantec NetBackup automatizuje prohledávání a ochranu virtuálních strojů

21. 3. 2011

Sdílet

Symantec představil nová vylepšení pro NetBackup 7, která podle firmy zjednodušují ochranu dat ve virtuálním prostředí.

Nejnovější verze přináší technologii Virtual Machine Intelligent Policy pro prostředí VMware, která automatizuje prohledávání a ochranu virtuálních strojů a současně usnadňuje prosazování stávající politiky ochrany dat.

 

„Virtualizace změnila způsob, jakým organizace zálohují data, a NetBackup dále rozvíjí možnosti ochrany informací našich zákazníků ve virtuálním prostředí," řekl Brian Dye, vice president of product management, Symantec NetBackup. „NetBackup 7 usnadňuje správu ochrany a obnovení dat v rámci fyzických a virtuálních prostředí pomocí jediného řešení a současně snižuje nároky na datová úložiště integrací deduplikace ve zdroji nebo serverech médií."

 

NetBackup 7 nabízí podle Symantecu i zjednodušené reportování, rychlejší obnovu po havárii při použití deduplikace a podporu Oracle a MySQL databázových aplikací.  

 

Nové funkce a výhody dle dodavatele

•           Rychlejší cesta k virtuálním datovým centrům: Technologie Virtual Machine Intelligent Policy automatizuje prohledávání a ochranu virtuálních strojů a snižuje náročnost správy nutné pro vyšší výkon zálohování virtuálních strojů VMware prostřednictvím lepšího využití zdrojů VMware vSphere.

•           Rychlejší zálohování virtuálních strojů.

•           Obnovení na vyžádání odkudkoli: Nová automatická replikační technologie umožňuje zákazníkům, kteří replikují data mezi více servery nebo NetBackup doménami, aby zálohovaná data v náhradním místě byla okamžitě k dispozici pro potřeby NetBackup, čímž se zrychluje obnovení po havárii.

•           Zrychlení obnovení: NetBackup RealTime zákazníkům poskytuje nepřetržitou ochranu dat a nyní podporuje prostředí VMware, takže odstraňuje zálohovací okno.

CS24

•           Deduplikace pro Oracle: Vylepšený databázový agent pro Oracle zlepšuje výkon zálohování a deduplikace.

•           Podpora MySQL: NetBackup přidává nového agenta pro centralizaci a automatizaci zálohování a obnovení MySQL databází.

Byl pro vás článek přínosný?