Hlavní navigace

Tag Heuer Link Phone: Je libo kůže z aligátora?

28. 6. 2011

Sdílet

 Autor:
O tom, že každý máme jiné žebříčky hodnot snad ani není třeba se bavit. Co je pro jednoho luxus, je pro druhého minimum a platí to pravděpodobně i obráceně.

Od telefonu za deset tisíc budeme očekávat minimálně qHD displej, dvoujádrový procesor a nejméně 5MP fotoaparát, případně 16GB úložiště. Pokud patříte mezi ty, kdo si výrobky švýcarské firmy Tag Heuer kupujete pravidelně, pak máte pravděpodobně zcela jiné priority.

ICTrocenka

Nový Link Phone je vyroben z oceli, 18 karátového růžového zlata nebo titanu a kůže. Na výběr je aligátoří nebo ještěří. Celá tahle legrace by měla stát v přepočtu asi 165 tisíc korun (6700 USD). V případě takového telefonu jeho majiteli pramálo záleží na konfiguraci, nejedná se již totiž o komunikační prostředek, nýbrž o doplněk image.

Pokud by vás přecejen zajímala konfigurace, pak vězte, že Link Phone běží na OS Android 2.2. Uvnitř najdeme 5MP fotoaparát s autofokusem, 256MB vnitřní paměti, 8GB paměťovou kartu a 1400 mAh baterii. Displej je 3,5 palcový s rozlišením 800 x 480 pixelů. Podle výrobce má být telefon velmi odolný, jakým způsobem toho lze při všem tom zlatě a kůži dosáhnout Tag Heuer nekonkretizoval.

Byl pro vás článek přínosný?