Hlavní navigace

Tag Heuer Link Phone: Je libo kůže z aligátora?

28. 6. 2011

Sdílet

 Autor:
O tom, že každý máme jiné žebříčky hodnot snad ani není třeba se bavit. Co je pro jednoho luxus, je pro druhého minimum a platí to pravděpodobně i obráceně.

Od telefonu za deset tisíc budeme očekávat minimálně qHD displej, dvoujádrový procesor a nejméně 5MP fotoaparát, případně 16GB úložiště. Pokud patříte mezi ty, kdo si výrobky švýcarské firmy Tag Heuer kupujete pravidelně, pak máte pravděpodobně zcela jiné priority.

soutez_casestudy

Nový Link Phone je vyroben z oceli, 18 karátového růžového zlata nebo titanu a kůže. Na výběr je aligátoří nebo ještěří. Celá tahle legrace by měla stát v přepočtu asi 165 tisíc korun (6700 USD). V případě takového telefonu jeho majiteli pramálo záleží na konfiguraci, nejedná se již totiž o komunikační prostředek, nýbrž o doplněk image.

Pokud by vás přecejen zajímala konfigurace, pak vězte, že Link Phone běží na OS Android 2.2. Uvnitř najdeme 5MP fotoaparát s autofokusem, 256MB vnitřní paměti, 8GB paměťovou kartu a 1400 mAh baterii. Displej je 3,5 palcový s rozlišením 800 x 480 pixelů. Podle výrobce má být telefon velmi odolný, jakým způsobem toho lze při všem tom zlatě a kůži dosáhnout Tag Heuer nekonkretizoval.

Byl pro vás článek přínosný?