Hlavní navigace

Tajemné TabCo: Revoluční tablet nebo vypečená kachna?

9. 7. 2011

Sdílet

Nedávno se na Youtube objevila tři podivná videa. Podivných videí je tam spousta, ale tahle nás zaujala. Ve všech třech se totiž mluví o novém revolučním tabletu.

První video zachycuje muže před centrem Apple v San Franciscu. Mluví na kameru a najednou si všimne podivného nápisu na obloze: „Zapomeňte na ovoce.“ Narážka na Apple? Z mizejících nápisů se ještě dá přečíst odkaz na internetové stránky Whoistabco.com.

 

 

Smysl Focusgroup je vám určitě jasný. Vyberete určitý vzorek populace a ptáte se jich na názor na nový produkt, reklamu, atd. Ve druhém videu vidíme takovou skupinu v kanceláři. Muž s notesem se skupiny ptá na jejich zkušenosti s tablety, aby jim v zápětí rozdal po jednom z prototypů. Ačkoli všichni ze skupiny mají tablety rozdílných značek (až na jednoho muže, který věří, že všechny spasí Microsoft), všem se novinka na první pohled zalíbí a jsou z ní nadšení. Jeden nedočkavec odlepí páskou přelepené logo tabletu…

 

 

V posledním videu, které se objevilo teprve před pár dny, můžeme vidět partičku přátel či kolegů, oslavujících v hospodě narozeniny jednoho z nich. Oslavenec má v zadní kapse kalhot jakýsi tablet, zřejmě se jedná o prototyp. Oslavenec je ještě před odchodem na toaletu varován, aby dával pozor, nicméně co čert nechtěl…

 

CS24

 

Další informace nejen o možném termínu představení údajně revolučního tabletu se dočtete na sesterském magazínu Smart World, který pro vás celou situaci ohledně tajuplné společnosti TabCo bedlivě sleduje.

Byl pro vás článek přínosný?