Hlavní navigace

Tip: Uložte si videa z Youtube do svého telefonu s Androidem

2. 9. 2011

Sdílet

Pro ukládání videí z Youtube do počítače existuje programů mnoho. Věděli jste ale, že si svá videa můžete stáhnout i v případě, že vlastníte chytrý telefon s Androidem?

Snad na všechno už je dneska aplikace, tahle se jmenuje TubeMate a umožní vám sledovat videa i v místech bez dosahu Wi-Fi signálu.

Po spuštění aplikace uvidíte seznam nejpopulárnějších videí, ikonka v pravém horním rohu vám pak umožní vyhledat si svá oblíbená videa. Jakmile vyberete požadovaný klip, zvolte kýžené rozlišení a vždy mějte na mysli, že čím kvalitnější rozlišení zvolíte (HD), tím déle se bude video stahovat a tím více zaplatíte – tedy pokud nemáte v rámci vašeho mobilního datového tarifu nárok na neomezené přenosy.

Kromě možnosti uložit vybraný soubor jako video jej můžete uložit také jako MP3 soubor, což je dobrá varianta pro koncerty a hudební videa. Vyzkoušet můžete také program TubeX, který dělá totéž v bledě modrém.

Další tipy na šikovné aplikace pro mobilní platformy naleznete na sesterském magazínu Smart World, který vám přinesl i tento tip!

 

Úvodní foto: © konradbak - Fotolia.com

Byl pro vás článek přínosný?