Hlavní navigace

Ve videotéce Samsung SMART TV nyní naleznete stovky nových filmů

15. 12. 2011

Sdílet

 Autor: Samsung
Ve videopůjčovně Topfun pro majitele televizorů Samsung SMART TV jsou nyní k dispozici stovky nových filmů včetně trojrozměrných.

Společnost Samsung rozšiřuje nabídku Video on Demand (video na požádání) online služby Topfun o nové filmy, a to zejména díky spoluprácí firmy Topfun Media, a.s. s firmou SPI International Polska.

V této chvíli nabízí videopůjčovna Topfun více než tisíc českých i zahraničních filmů různých žánrů. Za cenu 89,- Kč si můžete zapůjčit i několik nových trojrozměrných filmů, namátkou třeba Svět podle Prota, Asterix a Olympijské hry nebo Kurýr 3. Začátkem nového roku se můžete těšit i na poslední díl Harryho Pottera.

Ovládání videopůjčovny je velice jednoduché. Stačí si v menu pomocí dálkového ovladače zvolit službu TopFun a v ní si vyberete film podle vašeho přání. Cena filmů (respektive jejich zapůjčení na 24 hodin) se pohybuje od 45,- do 53,- Kč. Tato částka se strhává z předem nabitého účtu uživatele. Výběr filmu vám ulehčí trailer, který si v nabídce půjčovny můžete zdarma prohlédnout.


Byl pro vás článek přínosný?