Hlavní navigace

Víme, jak získat rychlejší přístup k chatbotu Bing AI

15. 2. 2023

Sdílet

 Autor: Internet Info DG
Výměnou za dřívější přístup se budete muset poddat všemu spjatému s Bingem.

Natěšení z toho, jak by mohla vypadat umělá inteligence integrovaná do vyhledávače Bing? Microsoft umožňuje zájemcům zapsat se na „čekací listinu“ a vyzkoušet si novinku v předstihu. 

Jak spravujete více cloudů ve vaší firmě?

Řekněme však, že se těšíte víc než jiní a pro možnost být mezi prvními, jste ochotni podstoupit leccos. V tom případě pro vás má Microsoft nabídku – obětujte své preference výchozího prohlížeče a vyměňte je za místo na této „čekací listině“, které vás posune dál.

Jde o dodatečný krok uskutečnitelný prostřednictvím nenápadné aplikace, která váš počítač přemění na nonstop Bing party. Po dokončení úvodní registrace se vám zobrazí odkaz pro Rychlejší přístup k novému Bingu – klikněte na něj. Přistanete na stránce s odkazem na stažení aplikace Microsoft Web Browsing Optimizer a také odkazem na aplikaci Bing pro Android a iOS. Abyste se mohli zařadit do užšího výběru, musí být nainstalované jak počítačová, tak mobilní aplikace.

Budoucnost jako z Terminátora? Americký kongresman jí chce předejít včas Přečtěte si také:

Budoucnost jako z Terminátora? Americký kongresman jí chce předejít včas

Spuštěním této optimalizační aplikace se v prohlížeči Edge a systému Windows přehodí několik nastavení ve prospěch produktů od Microsoftu. Edge se stane vaším výchozím prohlížečem, Bing zaujme právoplatné místo výchozího vyhledávače Edge, MSN se stane vaší domovskou stránkou v Edgi a na ploše se objeví zástupce Edge. 

Aplikace také připne zástupce Bingu na hlavní panel, abyste mohli okamžitě otevřít kartu Bing v prohlížeči Edge. Však víte – pro případ, že byste se na ni jinak nedostali.

CS24

Vzhledem k tomu, kolik lidí používá Chrome, Microsoft možná žádá od široké populace výměnou za to, že trochu rychleji ukojí jejich zvědavost, příliš. Koneckonců, koně můžete přivést k vodě, ale nemůžete ho donutit pít. A to ani když ho vysadíte na ostrov uprostřed těch nejbingovštějších vod na světě. 

Možná by bylo lepší nechat každého, aby si ponechal svůj preferovaný výchozí prohlížeč, a místo toho požádat uživatele o vyplnění kvízů, které by nás vyzvaly k vyzkoušení nejlepších funkcí Edge. Kdo ví. Když nic jiného, takové cvičení by mohlo vyvolat nevědomý začátek závislosti na Microsoft Rewards – což je jediný skutečný důvod, proč používat Edge a Bing.

 

Computerworld si můžete objednat i jako klasický časopis. Je jediným odborným měsíčníkem na českém a slovenském trhu zaměreným na profesionály v oblasti informačních a komunikačních technologií (ICT). Díky silnému zázemí přináší aktuální zpravodajství, analýzy, komentáře a přehledy nejnovejších technologií dříve a na vyšší odborné úrovni, než ostatní periodika na tuzemském trhu.

Obsah Computerworldu je určen odborníkům a manažerům z firem a institucí, kteří se podílejí na rozhodovacím procesu při nákupu ICT technologií. Jednotlivá čísla si můžete objednat i v digitální podobě.

Byl pro vás článek přínosný?