Hlavní navigace

Vodafone začal nabízet další datové balíčky

5. 10. 2017

Sdílet

 Autor: Vodafone
Aby situace s datovými balíčky nebyla moc jednoduchá, připravil si Vodafone další čtyři balíčky pro zájemce o „neomezený“ internet.

Dva nové baličky pro datový provoz spouští od dneška Vodafone, a další dva spustí v polovině listopadu. Balíčky budou nabízet neomezený internet pro čtyři druhy surfování – balíček pro sociální sítě, pro chat, na video a na hudbu. První dva si mohou všichni aktivovat už nyní a do prosince používat zdarma. Pak za ně bude Vodafone účtovat 99 korun měsíčně.

Majitelé těchto tzv. Passů budou moci používat bez datového omezení služby v následujících aplikacích: Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest (Social Pass) a WhatsApp, Viber, Messenger, Telegram, Vodafone Message+ (Chat Pass).

Služba bude fungovat se zárukou jen v případě, že budete služby konzumovat přes mobil v příslušných aplikacích, pokud použijete mobil k připojení notebooku, služba může, ale nemusí fungovat. Stejně tak nebude fungovat, pokud k prohlížení sociálních sítí využijete místo aplikace webový prohlížeč. Tyto Passy mají fungovat i v zemích Evropské unie.

Balíčky Vodafone PASS jsou kombinovatelné s tarify Naplno, Red LTE, Red+, Smart, Start 100/200 a 500 minut jak pro firemní tak nefiremní zákazníky, s tarifem Jetovtobě a s  Balíčky k předplaceným kartám Komplet v síti a Komplet do všech sítí pro nefiremní zákazníky a tarify Red Profi pro firemní zákazníky. Vodafone Pass pro zákazníky, kteří například v rodině využívají sdílený tarif Red +, stačí jen jeden pro všechny.

Na otázku, proč operátor nabídku datových služeb ještě více komplikuje přidáváním dalších datových balíčků místo zjednodušení – tedy plošného odstranění datových limitů ze všech tarifů, řekl generální ředitel českého Vodafonu Jiří Báča, že by cena za bezlimitní internet byla velmi vysoká a jen málokdo by si ji mohl dovolit.

„S balíčky budou vybrané služby dostupnější mnohem širšímu spektru lidí,“ domnívá se.

CS24

Cenu za další dva balíčky pro video a hudbu firma nezveřejnila, ale už nyní je jasné, že bude vyšší než 99 korun. Také je jasné, že zájemci o více balíčků budou moci počítat s nějakou slevou.

Operátor také dnes představil nové logo. Podívat se na něj můžete v úvodním obrázku.

Byl pro vás článek přínosný?