Hlavní navigace

Získejte pokročilou sandboxovou analýzu nové generace

2. 10. 2019

Sdílet

 Autor: © chanpipat - Fotolia.com
Společně s šířením nových sofistikovaných útoků a hrozeb, které standardními metodami ochrany nelze často odhalit, získává disciplína sandboxové bezpečnosti čím dál tím více na důležitosti.

Bitdefender GravityZone Sandbox Analyzer On-Premises je prošpikované průběžně oceňovanými technologiemi z oblastí strojového učení a behaviorální analýzy, a umožňuje tak vašim bezpečnostním týmům bezpečně spouštět podezřelé soubory v zabezpečeném lokálním prostředí, které důvěryhodně zrcadlí vaše produkční koncové body, a proto si útočníci myslí,  že zasáhli svůj cíl, ovšem oni sami jsou takto oklamáni.

Jakmile je pokročilá hrozba odhalena,  je vašim bezpečnostním týmům poskytnuta nepřekonaná grafická vizualizace útoku, která umožňuje kompletní hluboký vhled a vizibilitu do všech detailů týkajících se probíhajících útoků.

Díky tomu, že je řešení dodáváno  formou virtuální appliance on premises, může být ihned jednoduše nasazeno do vaší existující bezpečnostní architektury.

Navíc může být také kombinováno s dalšími Bitdefender vrstvami ochrany za účelem docílení rozšířené prointegrované bezpečnosti, snížení celkových provozních nákladů (TCO) a docílení snadného škálování v závislosti na tom, jak vaše infrastruktura poroste. Takový přístup vám umožní rychlou návratnost vaší investice (ROI)

Nepřekonaná vizibilita a reportování

Bitdefender GravityZone™ Sandbox Analyzer On-Premises je bohatě ozdoben vítěznými patentovanými   technologiemi kombinovanými s vlastními bezpečnostními „threat intelligence“ mechanismy a informačními toky, umožňujícími včasnou detekci pokročilých hrozeb a zamezujícími šíření útoků ještě dříve, než se rozvinou.

Zobrazuje interaktivní vizualizované grafy bezpečnostních incidentů za účelem poskytnutí následné hloubkové forenzní analýzy. Obsahuje jedinečný rozsáhlý a zároveň elegantní  vizualizační graf, který dodává kompletní náhled na každou detekci a její podpůrný kontext.

Můžete tak zjistit, zda má vzorek perzistentní chování, a můžete si zobrazit časovou osu změn, které se pokouší provést v systému, či stromové grafy, a dokonce i snímek obrazovky, zprávy či hlášení, jež ohledně dané nákazy vidí jednotlivý uživatel – jako je například zpráva o vyžádání platby za výkupné (ransomware note).

Splňující zákony a směrnice ochrany dat

Bitdefender GravityZone™ Sandbox Analyzer On-Premises díky kombinaci vícero vlastních patentovaných  behaviorálních technologií a strojového učení účinně  detekuje útoky nultého dne a jiné sofistikované  útoky cílené na vaši infrastrukturu a umožňuje maximální přesnost detekce hrozeb v reálném čase.

Veškeré skenovací procesy jsou dělány lokálně. Žádné soubory nejsou zasílány k detonaci mimo vaší síť.  Tímto je docíleno, že zůstáváte v bezpečí a současně splňujete také dané zákony a lokální směrnice.

 

 

Hlavní výhody a funkce

Využívá senzory a bezpečnostní služby Bitdefenderu zabudované v celosvětově více než 500 milionech chráněných zařízeních, tak aby zaručil přesnou detekci v reálném čase na lokální úrovni.

Klame útočníka tím, že mu zobrazuje IP sítě určené pro detonaci a napodobuje lokální aplikace a operační systémy skrze podporu funkce „golden-image“. Tato funkce podporuje vícero rozdílných „golden image“ umožňuje administrátorovi emulovat vícero rozdílných konfigurací v sandboxových instancích, z vícero produčních golden image konfigurací, umožňujících ochranu tím, že jakýkoliv útok, který by se mohl projevit na vašich specifických konfiguracích či aplikacích, bude předem detekován.

Next-Generation detekce pokročilých hrozeb next-gen sandboxové řešení, Bitdefender Sandbox Analyzer On-Premises, obsahuje špičkové funkce strojového učení, neuronálních sítí a behaviorální analýzy, tak aby zajistil rychlé, přesné a účinné  zamezení šíření hrozeb.

Mechanismus předfiltrace zajišťuje, že nejsou zbytečně skenovány  již proskenované, tudíž čisté soubory. Předfiltrace pro optimální skenování. Řešení obsahuje mechanismus, který si sám vybírá podezřelé soubory a eliminuje zbytečné redundantní skenování, přičemž zajišťuje, že pouze neznámé, relevantní soubory jsou předávány k analýze. Předfiltrace může být navíc rozšířena pomocí dodatečných senzorů jak na úrovni sítě, tak na úrovni koncových bodů.

Dodáván jako virtuální  appliance na vyhrazeném hardwaru pod VMware ESXi, a proto je jednoduše škálovatelný.

Optimalizuje náklady  a zlepšuje návratnost vaší investice (ROI) a jednoduše jej lze napojit do existujících Bitdefender instalací za účelem integrované, automatizované bezpečnosti na jakémkoliv koncovém bodu napříč vaší infrastrukturou.

Cenově výhodné licencování na virtuální stroj (VM) umožňuje jednoduché přímé licencování na virtuální stroj, dovolující maximální flexibilitu v případě zvýšeného nároku na spotřebu a výkon. Jeden virtuální stroj (VM) detonuje jeden soubor.

CS24

 

Chcete si řešení otestovat? Navštivte naše stránky www.bitdef.cz

Byl pro vás článek přínosný?