Hlavní navigace

Fractal Design představuje odhlučněný přírůstek populární řady Define s označením R4

26. 7. 2012

Sdílet

 Autor: Fractal Design
Výrobce počítačových skříní Fractal Design představil novou odhlučněnou počítačovou skříň Define R4, která navazuje na úspěchy předchozích modelů.

Skandinávská společnost Fractal Design představila svůj nejnovější výtvor, skříň s označením Define R4, která se vyznačuje minimalistickým designem zaměřeným na co možná největší redukci hluku počítače, konfigurovatelnost a funkčnost. Přední a boční dveře jsou vyplněny speciálním materiálem pro zvukovou izolaci, který zajistí minimální průnik hluku ven ze skříně.

Skříň lze osadit až 8 pevnými disky, všemi velikostmi současných moderních grafických karet a vnitřek skříně rovněž nabízí řadu možností pro osazení ventilátorů. V balení najdete také dva standardní ventilátory Silent Series R2, vybavené hydraulickými ložisky. Skříň Define R4 je vpředu vybavena USB 3.0 rozhraním a za předním panelem se nachází integrovaný třírychlostní ventilátor.

Klíčové vlastnosti

  • Dveře skříně jsou pokryty speciálním materiálem pro minimalizaci unikajícího hluku z počítače.
  • Patentovaný design ModuVent dává možnost uživatelům vybrat mezi maximální tichostí počítače a maximálním prouděním vzduchu ve skříni.
  • Skříň je dodávána spolu se dvěma ventilátory Silent Series R2 s hydraulickými ložisky, které zvyšují životnost a snižují hluk.
  • Širší tělo umožňuje lepší vedení kabelů okolo zadní části základní desky.

 

Novinka se bude prodávat za 95 Eur, tedy přibližně 2500 Kč. Termín uvedení na trh však prozatím nebyl specifikován. K dostání bude v černém, šedém a bílém provedení.

 

soutez_casestudy

Zdroj: TZ Fractal Design


Byl pro vás článek přínosný?