Hlavní navigace

HP v létě přinese nový hybridní notebook – s Androidem

22. 5. 2013

Sdílet

 Autor: HP
HP představuje zařízení HP SlateBook x2, které je napůl notebookem, napůl tabletem, který bude vybaven operačním systémem Android ve verzi 4.2 Jelly Bean.

HP SlateBook x2 budete moci využívat dvěma různými způsoby podle toho, zda právě budete mít zapojenou klávesnici či nikoliv. Ostatně, tento koncept už je nám důvěrně známý. Zařízení vybavené mobilním procesorem Nvidia Tegra 4, o velikosti paměti se tisková zpráva nezmiňuje. Úložný prostor pak tvoří eMMC paměťový čip s kapacitou až 32 GB.

HP SlateBook x2

Hybrid můžete ovládat jak prostřednictvím klávesnice, tak displeje, který má 10,1 palce a disponuje technologií snižující míru oslnění. Displej je typu WUXGA WLED UWVA a chlubí se rozlišením vyšším než Full HD, konkrétně 1 920 x 1 200 pixelů. Pro práci a zábavu s multimediálními soubory je u modelu SlateBook x2 k dispozici zvukový systém DTS Sound+.

Zařízení HP SlateBook x2 bude v prodeji na trzích Evropy, Středního Východu a Afriky s nejvyšší pravděpodobností už v červenci za očekávanou cenu od 12 999,- Kč (499 eur).

Zdroj: TZ HP

Byl pro vás článek přínosný?