Hlavní navigace

LG představuje inovovanou verzi dálkového ovladače Magic Remote

22. 12. 2012

Sdílet

 Autor: LG
Nově koncipované dálkové ovládání, které LG připravilo na veletrh CES 2013 v Las Vegas, je určeno pro televize LG Cinema 3D Smart TV.

Zařízení v sobě kombinuje čtyři způsoby ovládání – hlasem, gesty, ukazováním a speciální kuličkou, jež charakterizovala již předchozí verzi a jež pro pohyb v menu využívá stejného principu jako klasická kulička myši.

Ovladač disponuje především novým a intuitivním softwarem Natural Voice Recognition, který slouží pro efektivnější ovládání ovladače hlasem. Na rozdíl od dřívějších pokusů totiž nová verze LG Magic Remote dokáže příkazy vnímat i v případě, že uživatel mluví běžným hlasem jako při rozhovoru. Nemusíte tedy měnit intonaci či dynamiku hlasu.

Ovladač Magic Remote je navíc univerzální, takže dokáže ovládat všechny prvky domácího kina. Dá se využít třeba i jako ovladač ke hrám.

LG Magic Remote je dodáván ve dvou typech – první z nich získají uživatelé k prémiovým modelům Cinema 3D Smart TV, ten je podsvícen LED diodami pro snadné použití i potmě, zatímco druhý je určen pro standardní modely chytrých televizí LG Cinema 3D Smart TV. Ten má jinak umístěná tlačítka.

příloha_ovladnete_sva_data

Zdroj: TZ LG

LG Magic Remote

Byl pro vás článek přínosný?