Hlavní navigace

Megasoutěž s Verbatimem o 19 cen

8. 7. 2011

Sdílet

 Autor:
Ve spolupráci se společností Verbatim přinášíme svým čtenářům další z řady soutěží o atraktivní ceny - tentokrát na vás čekají externí USB 3.0 disky, USB jednotky a záznamová média.

V aktuální megasoutěži, kterou jsme si pro vás připravili ve spolupráci se společností Verbatim, čeká výhra hned na 19 šťastlivců z řad našich čtenářů. Soutěžit můžete o následující hodnotné ceny:

1. místo: Přenosný pevný disk Store 'n' Go USB 3.0 1 TB - karibská modř

Přenosný pevný disk Verbatim Store 'n' Go nabízí velkokapacitní úložiště s rozhraním USB 3.0 Super Speed., které se vyznačuje až desetkrát rychlejším přenosem dat než USB 2.0 (podle rychlosti sběrnice USB), takže umožňuje velmi rychlý přenos dat na cestách.

2. - 3. místo: Externí SSD disk USB 3.0 32GB

Odolná, rychlá a kompaktní jednotka USB 3.0 External Solid State Drive (SSD) společnosti Verbatim nabízí to nejnovější z možností externího uložení dat. Pochlubí se rovněž elegantním krytem ze zmatněného hliníku a je ideální pro uživatele, kteří od úložných datových zařízení vyžadují vysoký výkon.

4. místo: USB jednotka Executive 8GB

Elegantní a stylové USB jednotky s pevným kovovým obalem, které jsou vyhledávány pro svou kvalitu i výkonné čtení a zápis rychlostí až 25 MB/s.

5. - 7. místo: USB jednotka Secure Data Micro USB 8GB

Jednotka Verbatim Secure Data Micro USB představující jednu z prvních hardwarově zašifrovaných Micro USB jednotek na světě.

8. - 11. místo: USB jednotka pro automobilová rádia 8GB

Inovativní USB jednotka, která svou velikostí nepřesáhne jednoeurovou minci, se obzvláště hodí do USB konektorů v autorádiích, což z ní dělá vhodný způsob pro ukládání a poslech vašich oblíbených skladeb ve formátu MP3 při jízdě. Po vložení do portu USB je téměř nepostřehnutelná.

12. - 13. místo: Záznamové médium BD-R SL 25GB 6x 5 Pack Jewel Case (balení po 5 kusech)

Disky Blu-ray poskytují 3 až 5krát větší kapacitu úložiště, než zapisovatelné disky DVD, a umožňují zapisování, přepisování a přehrávání videa ve vysokém rozlišení (HD).

14. - 16. místo: Záznamové médium DVD-R Matt Silver (balení po 10 kusech)

Disky Verbatim DVDR/RW využívají technologii MKM/Verbatim, která zajišťuje, že každá nahrávka bude v co možná nejvyšší kvalitě.

17. - 19. místo: Záznamové médium BD-RE DL 50GB 2x Jewel Case (balení po 1 kusu)

Disky Blu-ray poskytují 3 až 5krát větší kapacitu úložiště, než zapisovatelné disky DVD, a umožňují zapisování, přepisování a přehrávání videa ve vysokém rozlišení (HD).

příloha_ovladnete_sva_data


Soutěž bude uzavřena a vyhodnocena ke dni 17. 7. 2011.


Chci se zúčastnit soutěže!

Byl pro vás článek přínosný?