Hlavní navigace

Océ Arizona s číslem 3000 na světě

10. 7. 2012

Sdílet

Společnost Océ oznámila, že ve výrobním závodě Océ Display Graphics v kanadském Richmondu byla vyrobena třítisící tiskárna Océ Arizona. První z nich byla široké veřejnosti představena v roce 2006.

Vysoký počet jednoznačně potvrzuje, že koncept tiskáren Océ Arizona si celosvětově našel své klienty. Tiskárna s pořadovým číslem 3000 putovala do Mexika a nese označení Océ Arizona 318 GL.

Océ Arizona 318GL
Nejnovější Océ Arizona
UV tiskárna z řady Océ Arizona 318 GL byla společností Océ uvedena na trh při příležitosti výstavy Fespa Digital 2012 konané v Barceloně. Tento model vychází z předchozí velmi úspěšné řady Océ Arizona 360 GT/XT. Tiskárna je určena pro tiskaře, kteří preferují kvalitu nad kvantitou. Stroj je nově vybaven tiskovým režimem „High Definition“, který byl speciálně navržen pro tisk té nejkvalitnější POP/POS grafiky. Díky novému tiskovému režimu stroj umožňuje tisk lentikulární grafiky v rastru 40 až 60 lpi. Stroj je vybaven inkoustovými zásobníky s obsahem 800 ml (CMYK) a u bílé (W) s obsahem 1000 ml. Samozřejmostí je, že tiskárna nabízí možnost rozšíření tisku na flexibilní materiály a dále pak tisk bílou barvou.

Byl pro vás článek přínosný?