Hlavní navigace

Samsung otevirá prodejny v Praze a Olomouci

16. 10. 2013

Sdílet

 Autor: Samsung
Kromě klasické prodejny a prezentace technologických novinek jako Samsung GALAXY Note 3 nebo GALAXY Gear mohou zákazníci v obchodech využít i novou službu Samsung Smart Service.

Kromě klasické prodejny a prezentace technologických novinek jako Samsung GALAXY Note 3 nebo GALAXY Gear mohou zákazníci v obchodech využít i novou službu Samsung Smart Service.

Společnost Samsung ve spolupráci s partnery slavnostně otevře v České republice hned dvě nové značkové prodejny v jeden den. V pátek, 18. října budou moci první zákazníci navštívit nový značkový obchod v olomoucké Galerii Šantovka a ve stejný den také značkový obchod v pražském OC Nový Smíchov.

Nová Značková prodejna Samsung v Olomouci
Obchod Samsung v Olomouci budou moci zákazníci poprvé navštívit 18. října od 9. hodiny ranní u příležitosti otevření nového obchodního centra Galerie Šantovka. Na výběr budou mít z celého portfolia výrobků Samsung, tedy audio-video, mobilní telefony a tablety, počítače a tiskárny, fotoaparáty a příslušenství. V tomto značkovém obchodě využijí i novou službu Samsung Smart Service.

soutez_casestudy

Pro prvních 10 zákazníků, kteří si koupí novinku Samsung Galaxy NOTE 3 dostanou jako dárek hodinky Gear za symbolickou 1 Kč. Navíc budou připravena elegantní ochranná pouzdra S-view k zakoupeným smartphonům Samsung Galaxy S4 a S4 mini a ochranná pouzdra k tabletům Samsung Galaxy Tab 2 10.1 také za 1 Kč. Tato nabídka je určena pro prvních 20 kupujících každého uvedeného modelu.

Obchodní centrum Nový Smíchov
Značková prodejna Samsung se v pražském Obchodním centru Nový Smíchov otevře zákazníkům 18. října ve 14:00 hodin. Tento obchod nabídne produkty Samsung z kategorií telefonů a tabletů společně s jejich příslušenstvím a také notebooky. I tady čeká na zákazníky mimořádná akce. Pro prvních dvě stě je připraven malý dárek a prvních padesát zákazníků, kteří si koupí Samsung GALAXY Note 3, dostane zcela zdarma chytré hodinky Samsung GALAXY Gear.

Byl pro vás článek přínosný?