Hlavní navigace

Samsung vydal telefon Galaxy Ace Hugo Boss edition

21. 11. 2011

Sdílet

 Autor:
Po úspěšné spolupráci s Giorgiem Armanim u speciální edice Galaxy S se Samsung spojil se společností Hugo Boss a představil telefon Galaxy Ace Hugo Boss edition.

Hned na první pohled je jasné, že design nového zařízení je přozpůsoben životnímu stylu zákazníků značky Hugo Boss. Smartphone je proveden v matné černé a speciální povrch zadní části navrhovali sami designéři Hugo Boss. Úpravy telefonu však nekončí na zevnějšku, Ace Hugo Boss nabídne také speciální wallpapery, které telefon dále odliší od konkurence. To je však bohužel vše, hardwarové specifikace se od originálu nezměnily. Ace Hugo Boss má 3.5palcový displej s rozlišením 320x480 pixelů a pohání jej 800MHz procesor s jedním jádrem.

Dále je zařízení opatřeno 5MP fotoaparátem s automatickým focusem a běžnými věcmi jako je Wi-Fi, Bluetooth a slot na microSD karty. Samsung Ace Hugo Boss běží na operačním systému Android 2.3.3 Gingerbread. Telefon bude již brzy dostupný ve vybraných obchodech Hugo Boss a na webových stránkách této společnosti. I když cena zatím nebyla oficiálně potvrzena, v jednom z obchodů v Evropě byl smartphone viděn s cenovkou 280 euro.

Byl pro vás článek přínosný?