Hlavní navigace

Toshiba Portege Z10t a Satellite L30W míří do Indie

22. 6. 2014

Sdílet

 Autor: Toshiba
Společnost Toshiba představila dva nové tablety s operačním systémem Windows 8.1. Jsou určeny hlavně pro indický trh a jmenují se Portege Z10t a Satellite L30W. První jmenovaný je jedenáctipalcový tablet s Full HD displejem, který bude k mání od červenc

Společnost Toshiba představila dva nové tablety s operačním systémem Windows 8.1. Jsou určeny hlavně pro indický trh a jmenují se Portege Z10t a Satellite L30W. První jmenovaný je jedenáctipalcový tablet s Full HD displejem, který bude k mání od července.

Tablet je vybaven procesorem Intel Core i5 3439y třetí generace, 4 GB operační paměti RAM a pevným diskem mSATA s kapacitou 128 GB. Součástí výbavy je rovněž microSD slot, USB 3.0, audio výstup, micro HDMI, dokovací stanice pro klávesnici, podpora gest ve Windows 8.1 a ethernetový port pro připojení k internetu.

Tablet Satellite patří do nižší kategorie zařízení. Svědčí o tom procesor Intel Core i3 čtvrté generace s taktem 1,5 GHz, disk s kapacitou 500 GB typu HDD a třináctipalcový displej s IPS technologií. Nechybí slot pro SD karty, HDMI a také USB 2.0. Tablet je vybaven stejným dokovacím konektorem pro klávesnici, takže se jedná vlastně tak trochu o laptop. Zaujal vás alespoň jeden z nových tabletů s Windows 8.1 od Toshiby?

 

 

 

CS24

 

 

Byl pro vás článek přínosný?