Hlavní navigace

VoIP telefon Well SIP-T38G s 4,3“ displejem

7. 6. 2011

Sdílet

 Autor:
Řada IP telefonů Well SIP-Txx se rozrostla o manažerský model Well SIP-T38G se 4,3" velkým displejem.

Well SIP-T38G již na první pohled zaujme velkým 4,3" grafickým barevným displejem s rozlišením 480x272 pix. Na displeji je možné nastavit individuální pozadí, využívat motivy a spořič. Kromě vlastního pozadí lze ke každému kontaktu v telefonu přiřadit i fotografii a telefonní seznam obsáhne až 1000 kontaktů.

Nově navíc telefon podporuje duální 1Gb/s ethernetový port pro připojení telefonu k počítači bez ztráty přenosové rychlosti. Well SIP-T38G má 16 programovatelných tlačítek, z toho 10 je vybaveno LED diodami s BLF/BLA funkcemi. Pomocí funkce BLF (busy lamp field) lze u předvolených telefonních klapek sledovat jejich stav, zda je telefonní klapka zrovna obsazená, vyzvání nebo je nečinná. BLF najde uplatnění třeba u asistentky/sekretářky, která tak může mít stálý přehled o telefonu svého nadřízeného. Pro přístup k nejčastějším funkcím k telefonu jsou k dispozici 4 kontextová tlačítka.

Pokud někdo využívá služeb více poskytovatelů VoIP, telefon podporuje až 6 nezávislých VoIP účtů. Mezi další zajímavé funkce patří podpora expanzních modulů, podpora EHS pro bezdrátové náhlavní soupravy, možnost nastavení na dálku, český web management, napájení po ethernetu PoE atd.

Doporučená koncová cena Well SIP-T38G je 3686 Kč bez DPH (149,50 euro), čili 4432 Kč s DPH.

Well SIP-T38G

Byl pro vás článek přínosný?