Hlavní navigace

Vyšel nový Computerworld 03/22

25. 2. 2022

Sdílet

 Autor: Computerworld
Aktuální vydání největšího magazínu pro IT profesionály se věnuje datové architektuře, kryptopodvodníkům, cloudovým platformám pro internet věcí a dalším tématům.

Pracujete s internetem věcí a spravujete ho prostřednictvím cloudu? Tady je všechno, co by vaše cloudová platforma měla umět: monitorovat koncové body IoT a datové proudy událostí, analyzovat data v prostředí edge computingu i v cloudu a také umožňovat vývoj a nasazení aplikací. Podrobně o tom píšeme v novém vydání Computerworldu.

Kvůli pandemii už není práce z domova vzácností a výjimečnou možností pro pár pracovníků. Je to běžná firemní praxe. Zeptejte se společností jako například Netflix nebo různých úřadů. Všichni buď zpožďují znovuotevření kancelářského provozu, nebo přecházejí na vzdálenou či hybridní práci. S touto transformací pracovního prostředí se také mění prostředí desktopů. 

Před desítkami let se při práci ve firmách používaly hloupé terminály připojené k mainframům. Potom se před čtyřiceti lety přešlo na stolní počítače. A i když jsou dnes stále na stolech PC, podniky se stále častěji vracejí zpět k centralizovanému modelu. Současné počítače se systémem Windows se stále častěji využívají pro software nabízený jako služba a sady kancelářského softwaru starého typu se upozaďují. Chcete se přidat k tomu trendu? Poradíme jak na to.

Pište pro Computerworld

 

Máte dobré nápady, máte co říct? Chcete se podělit o své znalosti se čtenáři Computerworldu?

Je tu ideální příležitost. V redakci neustále hledáme externí autory, kteří rozšíří náš záběr. Nabízíme možnost publikací zajímavých článků nejen na webu, ale také v našem tištěném magazínu.

Pokud máte zájem, ozvěte se šéfredaktorovi na e-mail: radan.dolejs@iinfo.cz

Potřebujete mobilní internetové připojení ve firmě? Ať už jde o rozšíření pokrytí Wi‐Fi o další desítky metrů, nebo o zavádění bezdrátové sítě na zcela novém místě, je dobré postupovat tak, aby byl výsledek ekonomický. Pomůžeme vám to spočítat v článku Škálování firemní Wi‐Fi.

Věděli jste, že jenom loni se kryptoměnách ukradlo 14 miliard dolarů, nebo že jsou pochybnosti o tom, jak moc se značka spotřební elektroniky Honor osamostatnila od sankcemi pronásledovaného Huawei?

soutez_casestudy

Pokud ne, čtěte Computerworld, kde se také dozvíte o tom, jak si vybrat a používat to správné CRM řešení.

To vše a ještě o něco víc v Computerworldu 3/22.

 

Computerworld si můžete objednat i jako klasický časopis. Je jediným odborným měsíčníkem na českém a slovenském trhu zaměreným na profesionály v oblasti informačních a komunikačních technologií (ICT). Díky silnému zázemí přináší aktuální zpravodajství, analýzy, komentáře a přehledy nejnovejších technologií dříve a na vyšší odborné úrovni, než ostatní periodika na tuzemském trhu.

Obsah Computerworldu je určen odborníkům a manažerům z firem a institucí, kteří se podílejí na rozhodovacím procesu při nákupu ICT technologií. Jednotlivá čísla si můžete objednat i v digitální podobě.

Byl pro vás článek přínosný?