Hlavní navigace

Jarní speciál o kariéře v IT je venku – stahujte TOP IT Employers 2024

8. 4. 2024

Sdílet

 Autor: Internet Info DG
V magazínu Computerworld CW4/24 vyšel speciál o pracovním trhu. Stahovat ho můžete teď zdarma.

Pravidelný půlroční speciál o pracovním trhu na poli ICT vyšel v magazínu Computerworld 4/24. A jako tradičně ho nabízíme ke stažení ve formě PDF všem našim čtenářů i nečtenářům.

Zatajujete před šéfy, že vám v práci pomáhá umělá inteligence?

Kromě jiného se v článcích dočtete, jak ve firmě vytvořit správnou kulturu, abyste udrželi klíčové zaměstnance, vysvětlení problematiky výpovědí nejlepších manažerů a jak tomu předcházet. Zamýšlíme se také nad tím, jak by měl probíhat personální nábor v době digitální, jestli práce na dálku je opravdu pro každého a pro každou firmu, jak se správně adaptovat na nové pracovní podmínky a v neposlední řadě dáváme i takové návod na sladění života, práce a dalšího vzdělávání.

soutez_casestudy

A také ve speciálu TOP IT Employers 2024 najdete kariérní prezentace našich partnerů KPSC, OKsystem, Abra, Asseco, Conteg a Softec.

Zde můžete stahovat TOP IT Employers – jaro 2024, nebo si ho koupit společně s magazínem Computerworld 4/24 tady.

 

Computerworld si můžete objednat i jako klasický časopis. Je jediným odborným měsíčníkem na českém a slovenském trhu zaměreným na profesionály v oblasti informačních a komunikačních technologií (ICT). Díky silnému zázemí přináší aktuální zpravodajství, analýzy, komentáře a přehledy nejnovejších technologií dříve a na vyšší odborné úrovni, než ostatní periodika na tuzemském trhu.

Obsah Computerworldu je určen odborníkům a manažerům z firem a institucí, kteří se podílejí na rozhodovacím procesu při nákupu ICT technologií. Jednotlivá čísla si můžete objednat i v digitální podobě.

Byl pro vás článek přínosný?