Hlavní navigace

Redakční speciál

4. 6. 2020

Sdílet

 Autor: Depositphotos
Vše, co jste chtěli vědět (nejen) o Wi-Fi 6Firemní Wi-Fi: Vsaďte na známou technologii s novými možnostmi Wi-Fi kvůli nárůstu používání mobilních zařízení, ale i relativní jednoduchosti nasazení představuje pro podniky klíčovou síťovou technologii. Ukážeme vám, kterým směrem se Wi-Fi vydává, jaká jsou pravidla

Vše, co jste chtěli vědět (nejen) o

Wi-Fi 6

Firemní Wi-Fi: Vsaďte na známou technologii s novými možnostmi 

img

Wi-Fi kvůli nárůstu používání mobilních zařízení, ale i relativní jednoduchosti nasazení představuje pro podniky klíčovou síťovou technologii. Ukážeme vám, kterým směrem se Wi-Fi vydává, jaká jsou pravidla, která byste při její instalaci a používání měli respektovat, poradíme vám, které nové trendy jsou s Wi-Fi spojené a jak je můžete u sebe ve firmě využít – a to vše formou příspěvků, díky kterým proniknete do tajů současné Wi-Fi snadno a rychle.

Partnerem našeho speciálu je společnost ALE International Czech Republic img

Jste připraveni na Wi-Fi 6?

Wi-Fi 6 nabízí řadu novinek, které zahrnují mj. výrazně vyšší rychlost, ale od svých předchůdců se přece jen liší. Ujistěte se, že vaše infrastruktura i firma jako taková jsou pro ni připravené – a že nový standard skutečně potřebují.

Kdy použít 5G a kdy Wi-Fi 6?

5G je technologie přenosu pro celulární sítě a Wi-Fi 6 je technologie bezdrátového přenosu s krátkým dosahem – každá z nich má specifické vlastnosti, které jsou vhodné pro určité podnikové účely.

6 NEZBYTNOSTÍ pro úspěšný přechod na Wi-Fi 6

imgProstředí pro Wi-Fi 6 vyžadují více než jen vysoce výkonné přístupové body. Všechen ten bezdrátový přenos se někde musí napojit na pevnou síť. Otázka tedy zní: Jakým způsobem lze připravit síť tak, aby poskytovala výkon technologie Wi-Fi 6?

Wi-Fi mesh sítě: Vše, co potřebujete vědět

Smíšená topologie zlepšuje pokrytí, propustnost a odstraňuje starosti z náročné konfigurace.

Wi-Fi jako klíč k softwarově definovaným pobočkám

Sítě Wi-Fi by ideálně měly mít všechny bezpečnostní a správní potřeby plně integrované do platforem označovaných jako SD-Branch.

Mobilita pro podnik aneb Důvody, proč je síť Wi-Fi správnou volbou

imgS nástupem technologií 5G LTE a Wi-Fi 6 se pojí velká očekávání. Zůstává otázkou, zda nás čeká vítězství jedné technologie nad druhou, nebo zda mohou koexistovat a dokonce se vzájemně doplňovat. Ústředním tématem debat se stalo to, zda se jednotlivé technologie zcela propojí, nebo si zachovají svou vlastní dráhu, jak tomu je již radu let.

Potřebuje Wi-Fi umělou inteligenci?

Sítě Wi-Fi postupem času ve své důležitosti jen vzrostly – nejen v domácnostech, ale i v byznysu. Provozní model založený na umělé inteligenci by jí mohl pomoci udržet krok s navyšujícími se nároky.

CS24

Jedno- vs. vícekanálová architektura pro Wi-Fi

Pokud je pro vaší organizaci využití sítí Wi-Fi klíčové, může pro vás nejlepší volbou nasazení vícekanálové architektury. Není ale to ale vždy pravidlem.

Jaký hardware pro sítě nové generace?

imgSeznamte se s OmniAccess Stellar WLAN

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku